Over ons

Themis Advies & Consultancy

Wij zijn een Veiligheidskundig advies bureau met grondige kennis van ARBO-wetgeving ( het ARAB ( België), VCA/SCC en ISO certificeringsnormen. Wij willen onze ervaring en kennis graag met u delen. Beschreven procedures vormen normaliter de basis van een bedrijf en hier helpen wij u graag bij. Of het nu gaat om een ISO 9001-14001 traject of VCA 1 ster tot aan VCA-Petrochemie. Ons doel is om u te ontzorgen.

Wij kunnen u helpen bij het correct invullen van de  Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)  Voorkom problemen, wij helpen u graag!

Daarnaast kunnen wij u veiligheidskundige ondersteuning bieden bij uw projecten in binnen- en buitenland vanwege onze connecties in de verschillende Europese lidstaten. De ervaring leert dat, in tegenstelling wat algemeen wordt gedacht, de handhaving van wet- en regelgeving in de omringende landen veel stringenter is.

Wij richten ons specifiek op onze service voor het het midden- en klein bedrijf. Profiteer van onze scherpe tarieven. U kunt voor een offerte het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Bekijk onze referenties.

Urgente vraag?

Heeft u een urgente vraag ? Dan kunt u ons telefonisch 7 dagen perweek bereiken.

Misschien heeft u een vraag naar aanleiding van een ongeval of bijna ongeval in uw bedrijf. U wilt deze ervaring omzetten in een positieve beweging in uw organisatie en zoekt naar ideeën om dit te bereiken. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bel ons of stuur een email via deze pagina.

Wij hopen u graag van dienst te kunnen zijn!

Themis Avies & Consultancy is gevestigd in Numansdorp,  Regio RIjnmond-zuid, Hoeksche waard, Zuid Holland.

 J van den Boogaart 

+31 6 24571593
info@themisconsultancy.com

Overige links

Deskundig advies