VCA Checklist Aannemers

Wat is een VCA Checklist?

In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Er is sinds eind 2017 een nieuwe versie van de VCA: VCA 2017/ 6.0  Uw bedrijf moet daarom inspanningen verrichten om aan deze nieuwe norm te voldoen.

Beschreven werkprocedures vormen de basis van uw bedrijf en hier helpen wij u graag bij. Traject of VCA 1 ster tot aan VCA-Petrochemie. Ons doel is om u te ontzorgen.Daarnaast kunnen wij u veiligheidskundige ondersteuning bieden bij uw projecten in binnen- en buitenland vanwege onze connecties in de verschillende Europese lidstaten. De ervaring leert dat, in tegenstelling wat algemeen wordt gedacht, de handhaving van wet- en regelgeving in de omringende landen veel stringenter is. Wij richten ons specifiek op onze service voor het het midden- en klein bedrijf. U kunt voor een offerte het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Voor wie?

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. VCA-certificering wordt veel gevraagd in de volgende branches: werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procesbesturing, bouwkunde, civiele techniek en overige technische diensten, zoals isolatie, steigerbouw, industrieel reinigen, stralen/conserveren/schilderen, transport, inspectie, etc.

Wat doet Themis voor u?

Wij helpen u graag met het aanpakken van dit proces met als doel u zo spoedig mogelijk gecertificeerd te krijgen. Wij bieden een  scherp tarief waarbij goede service voorop staat.

Themis Avies & Consultancy is gevestigd in Numansdorp,  Regio Rijnmond-zuid, Hoeksche waard, Zuid Holland.

 J van den Boogaart 

+31 6 24571593
info@themisconsultancy.com

Overige links
Deskundig advies

Ons doel is om u te ontzorgen.